Pages

یکشنبه، شهریور ۱۷، ۱۳۹۲

سرنوشت سرکس افغانستان به کجا خواهد انجامید؟


بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند

احتمالا بسیاری از ما نمایش های سرکس را دیده ایم و چیزهایی هم درباره شان شنیده ایم. سالهاست که این سرکس ایجاد شده است و بیش از چند میلیون افغان از برنامه های زنده ی این سرکس دیدن کرده اند. 


اما تا به حال پرسیده اید این همه هزینه از کجا شد؟ همه اش پروژه ای است یا نه؟ 

واقعیت این است که باید بیشتر به مسوولیت پذیری افغانها و جمع کردن اعانه و پول برای حمایت از بخش های هنری، فرهنگی و اجتماعی صورت بگیرد. برای سیاست و دین همه پول دارند. باید حس مسوولیت پذیری اجتماعی داشته باشیم. این سرکس برای ما هست و برای ما خواهد بود، هر چند آموزگاران و کسانی که هزینه اش را پرداخته اند غیر افغان ها بوده. 

سرکس توانسته زندگی صدها کودک و نوجوان را در ولایات مختلف کشور. تغییر زندگی به معنای پروژه های کوتاه مدت موسسه ای نیست. تغییر یک روند است و سرکس ده سال است که در افغانستان، در ولایت هایی چون کابل، مزار، هرات، بامیان، ننگرهار، بدخشان و بعضی ولایت های دیگر فعالیت دارد. 

اگر دلمان به حال این کودکان نسوزد به حال که بسوزد؟ مگر همه مان خواهر، خواهرزاده یا برادرزاده ای در این سن و سال نداریم؟ 


سرکس تغییر اجتماعی سازنده از طریق هنر و ورزش به وجود می آورد. تغییر اجتماعی ای که کمتر کسی به آن توجه دارد. همه می گویند گذر زمان تغییر به وجود می آورد، اما گذر زمان تنها باعث پوسیدگی و فاسد شدن اشیا می گردد نه سازندگی شان. 

لطفا این مقاله و لینک زیر را با دوستان تان شریک کند تا باشد از طریق این مقاله و شریک ساختن ها در رسانه های اجتماعی افراد خیری پیدا شوند تا از سرکس و تغییر اجتماعی سازنده حمایت کنند. 

http://www.afghanmmcc.org/fun/

کارگاه های آموزشی خانه فرهنگ



آیا می خواهید رای جوانتان به آینده ای جوان بیانجامد؟
اگر پاسختان مثبت است، به خانه فرهنگ افغانستان بیایید و از صنف های رایگان آموزش رسانه های اجتماعی، عکاسی و تصویربرداری بهره مند شوید. شرکت برای جوانان بین 15 تا 35 سال آزاد و رایگان است.

ثبت نام تا 22 سنبله 1392 ادامه دارد.
محل ثبت نام: کتابخانه خانه فرهنگ افغانستان
آدرس: سرک نه کارته سه، خانه فرهنگ افغانستان

شماره تماس: 0202500481 و 0203500489