Ads 468x60px

سه‌شنبه، اسفند ۰۲، ۱۳۹۰

لیسه ی عالی ارشاد یکی از مکاتب پیشرو در عرصه ی آموزش و پرورش افغانستان


بصیر آهنگ
در سال 1387 خورشیدی عده ای از جوانان از دانشگاه های مزار شریف، کابل و هرات پس از فراغت از دانشگاه گرد هم آمدند ونظر به مشکلات فراوان در عرصه آموزش و پروش افغانستان از نصاب تعلیمی گرفته تا نبود استاد و نظم، تصمیم گرفتند در عرصه ی آموزش کشور سهیم شوند.
این جوانان که از رشته های مختلف فارغ التحصیل شده اند. پس از تحقیق و بررسی های زیادی به این نتیجه رسیدند تا مستقیما در عرصه ی آموزشی دست به کار شوند. آنها با وجود مشکلات فراوان اقتصادی که در پیش رو داشتند دست به دست هم داده ولیسه عالی ارشاد را در غرب کابل تاسیس کردند.

عبدالرشید رشاد موسس و مدیر این لیسه می گوید، ما نظر به احساس مسئولیتی که در قبال مردم خویش داشتیم با کمترین امکانات دست به کار شدیم. آقای رشاد می افزاید اکنون که به لحظات آغاز کار فکر می کنم برایت سوالی پیش می آید که چگونه با امکانات کم و مشکلات زیاد اقتصادی توانستیم این راه را بپیماییم.
لیسه ی عالی ارشاد، اکنون پس از سه زحمت و تلاش این جوانان یکی از مکتب های پیشرو در عرصه ی آموزش و پرورش افغانستان به شمار می رود که دارای کادر متخصص و مجرب است. استادان این لیسه ی خصوصی دارای مدارک لیسانس و فوق لسانس و دارای تجربه کاری قابل ملاحظه ی در عرصه آموزشی هستند که این را نمی شود با خیلی از مکاتب دیگر و دولتی در هیچ جای افغانستان مقایسه کرد.

هیچ نظری موجود نیست: